top of page
banner website 5 (7).png

OVER ONS

De Beautybar is ontstaan na jaren lang zelf "last" te hebben gehad van ongewenst haargroei, vooral na mijn eerste zwangerschap en dat bracht enige onzekerheid met zich mee. Ik heb toen de stap genomen om te starten met IPL behandelingen om zo van mijn ongewenste haargroei af te komen. Ik was op de hoogte van het feit dat een IPL behandeling de haarzakjes slechts in slaapstand zou brengen waardoor haargroei tijdelijk uitbleef maar op den duur weer terug zou komen, hiervoor zou ik dan een onderhoudsbehandeling moeten ondergaan maar hé prima, ik zou van mijn ongewenste haargroei af zijn!


Helaas bleek deze salon niet met de kennis en de juiste intenties te hebben behandeld als dat ik had verwacht van een salon, de klachten stroomden binnen met uiteindelijk sluiting als gevolg. Wat baalde ik hiervan want ik had bepaalde gebieden van mijn lichaam geschoren met het idee dat dit enige tijd weg zou blijven maar nu dus alleen maar erger was geworden.

Dit was de dag waarop ik dacht, dit is wat ik wil gaan doen, een eigen ontharingssalon, mensen van hun ongewenste haargroei en hun onzekerheid afhelpen! Een salon waar mensen hun verhaal kunnen doen, hun onzekerheid uit kunnen spreken en zich nergens voor hoeven te schamen omdat ik als geen ander weet waar ze het over hebben en hoe ze zich kunnen voelen.
Maar hoe ga ik mijn droom realiseren met twee jonge kinderen die hun moeder nog zo nodig hebben, met een leuke baan die ik niet wil opzeggen en dan nog eens de investering die daarbij komt kijken heb ik deze droom toch maar in de koelkast gezet. 

Nu zoveel jaar later was het tijd mijn droom uit de koelkast te halen, de kinderen zijn nu beide naar het VO en heb ik mijn handen 'vrij' om van deze droom een succes te maken!
 

Na het behalen van mijn certificaat is daar DE BEAUTYBAR! Een fijne salon aan huis, te bereiken via een eigen ingang aan de achterzijde van het huis. Bij ons staat gastvrijheid, klantvriendelijkheid en toegankelijkheid voorop en willen wij dat de klanten zich prettig en vooral welkom voelen in onze salon.

Tijdens een bezoekje aan de salon is er dan ook altijd de gelegenheid voor een kopje koffie of thee met wat lekkers en is er altijd tijd om naast het intake gesprek en/of de behandeling even gezellig na te kletsen. 

bottom of page