top of page
banner website 5.png

INTAKEGESPREK

Elk lichaam is anders en geen haar is hetzelfde. Daarom houdt De Beautybar ten alle tijden

vooraf aan een behandeling een intake gesprek.
In dit gesprek leggen wij duidelijk uit wat de behandeling inhoudt, hoe wij te werk gaan en zullen wij een huidanalyse maken om hier de behandeling op af te stemmen. Uiteraard worden ook jouw wensen en vragen besproken en zullen wij een persoonlijk behandelplan opstellen. Na het boeken van een intake ontvangt u per mail alvast een amneseformulier zodat wij vooraf al op de hoogte zijn van bepaalde zaken.

Je kunt kiezen voor alléén een intake zodat je na het gesprek alles thuis even kan laten bezinken en te bedenken of deze behandeling wel echt iets voor jou is of je kan kiezen voor een intake + behandeling zodat je direct na de intake een laser behandeling kunt ondergaan, zorg er dan wel voor dat je voldoet aan alle voorzorg die wij hanteren.

Voordat je een behandeling bij ons boekt is het van belang voor jezelf te weten welk deel van het lichaam je wilt laten ontharen. Voor het ontharen met een laser zijn er gepigmenteerde haren nodig. Zonder pigment zal het haarzakje het laserlicht niet opnemen. Laser ontharing heeft namelijk geen zin als er zich geen pigment in het haarzakje bevindt. Het zijn over het algemeen de hele lichte donshaartjes en de grijze haren die (vrijwel) geen pigment bevatten.

Onze Diode Ice Laser werkt maar liefst op 3 golflengten:

  • Alexandriet 755nm: geeft geweldig resultaat in dunne beharing op een lichte tot witte huid.

  • Diode 808nm: is de snelste golflengte in het verwijderen van haar.

  • YAG1064nm: is speciaal voor het ontharen van de donker en gebruinde huidtypes.

De voordelen van deze 3 golflengtes worden gebruikt voor een optimale dekking en een dieper bereik om tot het beste resultaat te kunnen komen. Hierdoor is het mogelijk om elk haartype, huidtype en lichaamsdeel definitief te ontharen mits de haarwortels pigment bevatten!
Wil jij dus zeker weten of jouw haartjes pigment bevatten zodat je een behandeling bij ons kan ondergaan, doe dan altijd eerst een thuischeck voordat je een intake bij ons boekt.

Hoe je de thuis check doet?

Trek met een pincet een haartje uit het te behandelen gebied, en bekijk het haarzakje, het liefst onder een vergrootglas om zo goed mogelijk de kleur te kunnen zien. Als het haarzakje wit is dan zit er dus géén pigment in en kan je géén laser behandeling ondergaan voor dat gebied.

Zit er ook maar enige kleur in, licht of donker, dan bevat het haartje pigment en kan je dus een laserbehandeling bij ons ondergaan.

Uiteraard kunnen we deze check ook bij ons in de salon uitvoeren tijdens het intakegesprek.

 

bottom of page