top of page
Make-up  Styling  123 - 456 78 90 (1365 x 500 px) (3000 x 2207 px) (3000 x 2475 px) (600 x

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wij kunnen ons voorstellen dat er een hoop vragen zijn waar je graag een antwoord op zou willen hebben vooraf aan de behandeling.
Hieronder staan de meest gestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

1. Is de laserbehandeling pijnlijk?
Tijdens de behandeling kun je een lichte pijnprikkel ervaren. 

Het te behandelen gebied wordt vooraf ingesmeerd met geleidingsgel welke tevens verkoelt om de eventuele "pijn" te verlichten.

De Diode Ice laserkop koelt tijdens de behandeling tot -12° wat de behandeling zelf vrijwel pijnloos en dus een stuk aangenamer maakt. Het kan altijd voorkomen dat iemand een warmte prikkel ervaart tijdens de behandeling, dit komt omdat bij laseren wel een warmte ontwikkeling nodig is en deze warmte kan een ieder anders ervaren. Het voelen van een onderhuidse prikkel is juist nodig om te weten dat de behandeling zijn werk doet.

2. Hoe werkt Laserontharing met de Diode ICE Laser Triplewave?

Waar andere laser-ontharingsapparaten alleen op 808nm golflengte werken, werkt de Diode Ice Laser Triplewave op maar liefst op 3 golflengten: 755nm, 808nm en 1064nm. Het is daarom mogelijk om elk haartype, huidtype en lichaamsdeel definitief te ontharen.
Door het gouden drietal aan golflengtes de Alexandriet 755NM, Diode 810NM en YAG 1064NM, behalen wij de beste resultaten met onze definitieve ontharingsbehandelingen voor het gehele lichaam.

De laser bevat een lichtsoort die geabsorbeerd wordt door het pigment dat zich onderin het haarzakje bevindt. Hierdoor beschadigen de haarzakjes en de haartjes, sterven af en worden door het lichaam zelf opgeruimd.


3. Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Om tot het beste resultaat te komen dien je een reeks van gemiddeld 8 behandelingen te ondergaan met tussenpozen van 4 tot 6 weken. Het verschilt per persoon hoeveel behandelingen er exact nodig zijn. Tussen de eerste 4 behandelingen zit steeds 4 weken, behandeling 5 t/m 7 zit 6 weken tussen en vanaf behandeling 7 zit er 10 weken tussen. Dit komt omdat de haar zich één keer per 4 tot 6 weken in de groeifase bevindt.

4. Hoe lang duurt een behandeling?

Hoe lang een behandeling bij De Beautybar duurt verschilt per gebied wat je wilt laten ontharen. Gezien de Diode ICE Laser Triplewave 1cm² per seconde behandeld ben je sneller klaar met een behandeling t.o.v. elk ander laser apparaat. Hierdoor ben je aan het einde van de rit voordeliger uit.

5. Worden de Laser behandelingen vergoed
?

De behandelingen bij De Beautybar worden niet vergoed, wij werken niet met verzekeraars waardoor vergoeding niet mogelijk is.
 

6. Waarom kiezen voor de Diode ICE Laser Triplewave?

Met de Diode ICE Laser Triplewave heb je minder behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Het resultaat wat je hiermee behaald is DEFINITIEF. In tegenstelling tot elk ander ontharingsapparaat is de Diode ICE Laser Triplewave voorzien van 3 golflengtes waardoor er een beter resultaat bereikt kan worden, tevens is de Diode ICE Laser Triplewave voorzien van een koelsysteem die koelt tot -12° die de behandeling vrijwel pijnloos maakt. Daarnaast is deze behandeling voor elk haar- en huidtype.

7. Vanaf welke leeftijd mag je een behandeling ondergaan
?

Vanaf 18 jaar ben je van harte welkom bij ons in de salon. 
 

8. Mag je na een behandeling scheren?
Na een behandeling bij De Beautybar mag je de huid gewoon scheren. Harsen/waxen en epileren is NIET toegestaan! 

9. Is het ontharen met een Diode ICE Laser Triplewave echt definitief?

Ja! De haartjes die een laserbehandeling ondergaan komen niet meer terug, de haarzakjes worden vernietigd en door het lichaam zelf opgeruimd. Echter zijn er haartjes die in zogeheten slaapstand verkeren, deze haarzakjes kunnen na enige tijd weer actief worden door b.v. medicijnen of hormonale veranderingen zoals zwangerschap of overgang waardoor een nabehandeling nodig is. ( wij adviseren dan ook een jaarlijkse onderhoudsbeurt van 1 tot 3 behandelingen)  De haartjes die terug groeien zijn nooit in dezelfde hoeveelheid als voor de behandeling. Het is mogelijk dat het lichaam na enkele tijd/jaren weer nieuwe haarzakjes aanmaakt waardoor haargroei weer mogelijk is. Gezien deze haarzakjes niet aanwezig waren tijdens de reeks behandelingen zijn deze haarzakjes dus ook niet behandeld en is haargroei niet uitgesloten, dit verschilt per persoon.
Wat wel belangrijk is om te weten is dat er een klein percentage mensen is die NON-RESPONDER zijn en dus niet reageren op welke laserbehandeling dan ook.

10. Kunnen er haren terug groeien na een reeks laserbehandelingen?

Ja! De haarzakjes die tijdens de laserbehandelingen zijn behandeld zijn permanent vernietigd en komen dus ook niet meer terug. Echter kunnen er na verloop van tijd weer haarzakjes actief worden die zich op het moment van behandeling in de rustfase bevonden. Dit kan komen door b.v. hormoonverandering, zwangerschap, medicijngebruik etc. 

11. Kan ik een afspraak annuleren?
Een geboekte afspraak bij De Beautybar kan geannuleerd worden. Houd wel rekening met de gestelde voorwaarden.

12. Wat kan ik verwachten na een laserbehandeling?

Na een behandeling kan het zijn dat de huid wat geïrriteerd en rood wordt, rode puntjes ontstaan of een lichte zwelling optreed, dit is per persoon verschillend. Na elke behandeling smeren wij, indien gewenst,  de huid in met Aloe Vera gel. Wij adviseren bij bovenstaande reacties om de huid thuis nog enkele dagen in te blijven smeren met  Aloe Vera gel, deze verkopen wij eventueel in onze salon. Binnen enkele uren tot een dag zullen de klachten vanzelf verdwijnen.

bottom of page