top of page
behandelplan laserontharing.png

BEHANDELPLAN & RESULTAAT

De behandelingen plan je in het begin eens in de 4 weken om tot het gewenste resultaat te komen.

Dit betreft de eerste 4 behandelingen (per persoon verschillend)
Zodra je merkt dat er géén haar meer groeit in die 4 weken zullen de tussenposes van behandeling 5 t/m 7 om de 6 weken plaatsvinden en tussen de 7de en 8ste behandeling zal er 10 weken tussen zitten. Na die 10 weken kijken we in hoeverre er nog haar terug groeit om een eventuele vervolg behandeling te plannen.


Het verloop verschilt per persoon en zal dus ook per persoon bepaald worden lopende het behandeltraject. Het kan dus voorkomen dat de ene persoon met 7 behandelingen klaar is en de ander met b.v.10 behandelingen.

Wanneer het resultaat zichtbaar zal zijn, is dan ook per persoon verschillend en heeft te maken met de dichtheid van het haaroppervlak en het pigment. Daarnaast verschilt het resultaat ook per zone, het gezicht en de schaamstreek zijn bijvoorbeeld hormonale zones waardoor het langer kan duren voordat het gewenste resultaat daar zichtbaar is. Bij de schaamstreek is de haardichtheid ook meer per cm² dan bijvoorbeeld de oksel en zijn de haren in die zone stugger van structuur, om deze reden kan het zijn dat er meer dan 8 behandelingen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen en zal het resultaat bij b.v. de oksel sneller zichtbaar zijn dan bij de schaamstreek maar ook dat verschilt weer per persoon.

Sommige klanten zullen na de eerste behandeling al merken dat er een deel van de haartjes niet terug groeit of dat de haartjes zachter aanvoelen, na de tweede behandeling moet je resultaat gaan zien en weet je of het voortzetten van de behandeling zinvol is.

bottom of page